Wie zijn wij

Baruich B.V. is gespecialiseerd in het besturen, begeleiden en actief deelnemen in ondernemingen die opereren in financieel moeilijke omstandigheden of te maken hebben met insolventieproblemen.

Veel bedrijven komen tegen wil en dank in zware problemen door externe factoren die een grote weerslag hebben op de resultaten van de bedrijfsvoering. Begeleiding en actieve betrokkenheid van Baruich zorgt voor stabiliteit en een gezonde lange termijn strategie.

Baruich zorgt voor een invulling of aanvulling van uw board en management. Moderne management technieken, gebaseerd op gegronde waarden en normen, leveren zowel op korte als lange termijn grote voordelen op. Zowel op het gebied van dagelijks management als op het gebied van strategie en koersbepaling, levert Baruich  toegevoegde waarde waarbij kennis en ervaring op alle deelgebieden van een onderneming aanwezig zijn.

Herfinanciering en verstrekking van werkkapitaal behoren tot de mogelijkheden van Baruich om de onderneming op korte termijn te voorzien van financiële adem. Financiering afgestemd op een heldere lange termijn strategie zorgt voor rust en stabiliteit op de langere termijn. Baruich kan hierbij zelf risicodragend zijn.

Baruich beschikt over een eigen administratiekantoor

Baruich werkt samen met Wierda Financieringen.